ВЕСЕЛИН МАРИНОВ Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ – ИЗНЕНАДА В "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ"

28.10.2010 09:20 | Видян 5847 пъти

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ – ИЗНЕНАДА В

Любимецът на народа Веселин Маринов е специалната изненада в таз седмичното издание на „Море от любов”. Наталия Симеонова и екипът на романтичното шоу потърсиха гласовития българин от името на близнаците Рени и Симеон, които решиха да направят незабравима изненада по случай Рождените дни на родителите си.

Така Иван и Ели, които от години не пропускат концерт или нов албум на музикалния си идол, се озоваха в офиса на Веселин Маринов без изобщо да подозират нито къде са, нито каква среща им предстои.

Обичаният певец от своя страна бе приел празника на двамата си почитатели и като свой и бе подготвил лични подаръци за рождениците.

Какви бяха те и как премина срещата на сащисаните от сбъдната мечта  Иван и Ели с Веселин, това ще видим в събота, 30 октомври от 17 часа по bTV.

В другата история пък ще се срещнем с Росен и Евгения от София. Двамата се запознават преди 8 години в Интернет и 2 месеца след първата им среща се женят. Любопитен факт е, че от общо 40-те гости на брачната церемония, 36 са приятели на младоженците от Интернет! След прекрасното начало, животът на двамата се превръща в поредица от житейски изпитания.

Въпреки трудностите, обаче, въпреки страховете и колебанията, никой от тях, дори за миг не спира да вярва в силата на своите чувства. Към „Море от любов” се обърна Росен, за да изкаже най-искрената си и дълбока обич и благодарност към своята любима Евгения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !