Играта и Alex P пуснаха новия си клип

25.10.2010 14:00 | Видян 6721 пъти

Играта и Alex P пуснаха новия си клип

Дългоочакваното видео към песента "Gangsta" вече е факт!!! Клипът излезна в интернет и както се предполагаше веднага стана обект на внимание. Красивите момичета, забавната песен и свежите цветове се съчетават в сполучлива комбинация, която говори за професионализъм и оригиналност.

Alex P и Играта се познават отдавна и беше въпрос на време да сътворят нещо хитово.Идеята им била да не правят поредната песен, която ще потъне в морето от музика, а с помоща на хумор, усмиване и качествен звук да спечелят родните меломани.

Всички които са допринесли по някакъв начин за видеото са близки на двамата творци. Един ден бил достатъчен за снимките,а  за главна дестинация е ползван известния софийски квартал Люлин.За заснемането са отговорни братя Розови, а за кетъринга - Лео (известен с участието си в риалити шоуто "Биг Брадър").

Играта гради успешна кариера на водещ в музикална телевизия и е познат  сред хората главно с хитовите си дуети с фолк певицата Десислава.Той сам обяснява,че въпреки това остава плътно в рапа и не отрича че е готов за всякакви музикални експерименти.

ALex P от своя страна се занимава от доста години с рап и зад гърба си има 2 албума.С времето той е успял да намери общ език с хората, на които не им е все тая за това, което се случва.Рапърът не изневерява на стилът си, а напротив надгражда го и го прави все по атрактивен и модерен. В момента Alex снима нов клип, за който ще стане на въпрос скоро...

И Играта, и Алекс ще издадат албуми скоро. И двамата се стараят да създават нещо ново, с което да изпреварят вече наложени музикални вълни в България. Според тях черната музика в България започва да се развива отново. Затова тряба да има повече хора като тях, които знаят как и защо го правят.

До броени дни "Gangsta" ще се завърти и в телевизионния ефир!!!

ВИДЕО!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !