Играта и Alex P заснеха нов клип

27.08.2010 09:00 | Видян 9771 пъти | Гласували 2

Играта и Alex P заснеха нов клип

Какво се случва когато млади талантливи хора си подадат ръка за общото благо - качествената музика?Отговорът е налице, а именно новото видео на рапърите Играта и Alex P към песента им "Gangsta".Двамата се познават отдавна и е било въпрос на време да сътворят нещо хитово.Идеята им била да не правят поредната песен, която ще потъне в морето от музика, а с помоща на хумор, усмиване и качествен звук да спечелят родните меломани.

Участие в този клип случайни хора не взимат!Всички които са допринесли са близки на двамата творци.Снимките продължили 1 ден и главна дестинация е бил известния софийски квартал Люлин.За заснемането са отговорни братя Розови, а за кетъринга се погрижи Лео, известен с участието си в риалити шоуто "Биг Брадър". Зрителите могат да се насладят на екзотичните красавици снимали се във видеото, които правят визията още по приятна.

Играта гради успешна кариера на водещ в музикална телевизия и е познат  сред хората главно с хитовите си дуети с фолк певицата Десислава.Той сам обяснява,че въпреки това остава плътно в рапа и не отрича че е готов за всякакви музикални експерименти.

ALex P от своя страна се занимава от доста години с рап и зад гърба си има 2 албума.Той е голям професионалист и с времето е успял да намери общ език с хората, на които не им е все тая за това, което се случва.Рапърът не изневерява на стилът си, а напротив надгражда го и го прави все по атрактивен и модерен.

И Играта, и Алекс ще издадат албуми скоро. И двамата се стараят да създават нещо ново, с което да изпреварят вече наложени музикални вълни в България. Според тях черната музика в България започва да се развива отново. Затова тряба да има повече хора като тях, които знаят как и защо го правят.

Майкинг към клипа може да видите ТУК!!!

автор: Gem

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !