Жената на Доган – двойничка на Ферхунде от Листопад

16.10.2010 09:00 | Видян 17317 пъти | Гласували 2

Жената на Доган – двойничка на Ферхунде от Листопад

И двете са красиви и двете са туркини, и двете са звезди, почти на една възраст са. Подгласничката на Мис България 2001 Алтен Алиева, която от близо 9 години живее с лидера на ДПС Ахмед Доган е като сестричка на Ферхунде – жената, около която се върти интригата в сериала Листопад. Даже и в имената на двете има съвпадение. Алтен означава златна или румена, а Денис – най-ярката звезда.

В интервю за бТВ неотдавна турската тв звезда сподели нещо, което със сигурност би казала и Алтен за своето място в живота: “Някои хора ме мразят, но за мен е удоволствие да изпълнявам тази роля”. Актрисата добавя: “Аз също съм амбициозна, но амбицията ми е насочена в различна посока. Докато Ферхунде се възползва от хората, за да извлече полза за себе си, аз се боря сама”. Същото може да се каже и за Алтен.

Красавицата неотдавна призна пред вестник Супер 19’, че пристига в София от най-бедната и забутана провинция. Идва от съвсем обикновено семейство. Всичко е постигнала сама, включително и мястото до един от най-важните политически мъже на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !