Какво ни чака в "Листопад"?

29.06.2010 11:15 | Видян 5697 пъти

Какво ни чака в

След около 100 епизода събитията в "Листопад" ще приемат невероятен обрат, твърдят запознати със сюжета на излъчваната по Би Ти Ви турска сапунка.

Ферхунде няма да успее да оплете в мрежите си богаташа Левент и ще си намери друг милионер - възрастен и невзрачен. В същото време Али Ръза все повече ще затъне и не ще може да изплати къщата си. Той ще е принуден да обяви имота си за продан, а това ще се окаже идеална възможност за отмъстителната Ферхунде. Тя ще убеди своя баровец да купи дома на бившия й свекър. Ще се нанесе в "крепостта" на Али Ръза Текин, но вече като стопанка.

От този момент животът на всички герои ще се преобърне на 180 градуса. Глупавата Лейля отново ще се впусне в обятията на Оуз. Двамата ще осъзнаят каква голяма грешка са направили и колко всъщност е силна любовта им. Това обаче ще се окаже пагубно за отношенията на Лейля с цялото й семейство. Никой освен брат й Шефкет не ще да приеме, че тя пак е с Оуз. Малко по-късно двамата ще получат радостната вест, че ще стават родители.

Неприятности чакат и Неджля. Тя ще загуби своя любим Джем и ще остане вдовица. Младата героиня ще преживее огромна мъка, но поради силния й характер ще успее пак да си стъпи на краката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !