ОФИЦИАЛН ЗАКРИВАНЕ НА „АРТ КИНОКЛУБ НА ОТКРИТО VIVACOM АРТ СЦЕНА"

14.10.2010 13:20 | Видян 4223 пъти

ОФИЦИАЛН ЗАКРИВАНЕ НА „АРТ КИНОКЛУБ НА ОТКРИТО VIVACOM АРТ СЦЕНА

На 15 октомври (петък) от 18:30 часа в градинката на НДК (зад паметника „1300 години България”) официално ще бъде закрита лятната сцена „АРТ КИНОКЛУБ НА ОТКРИТО VIVACOM АРТ СЦЕНА" с прожекция на новата българска продукция HDSP „Лов на дребни хищници” - филм на Цветодар Марков. Филмът има четири награди от фестивала „Златна роза”.

Продуцентска компания „Камера” ООД осъществява проекта „АРТ КИНОКЛУБ НА ОТКРИТО VIVACOM АРТ СЦЕНА" в партньорство с VIVACOM, Столична община и Изпълнителна агенция Национален филмов център. Този сезон, благодарение на тези партньорства, програмата на лятната сцена беше обогатена с много български и чуждестранни филми, музикални изпълнения, театрални постановки, детски педставления. Сцената предлагаше безплатна програма за всички посетители три месеца и половина. Събитията се радваха на огромен зрителски интерес и всички партньори в проекта заявяват намерението си да участват в реализацията му и догодина, и да превърнат това културно средище в традиция.

Същността на проекта за лятаната сцена е изграждане на нестандартен културен център на открито, който съчетава развлечението и популяризирането на българска и европейска култура в централната част на София. Организаторите на широкодостъпното алтернативно пространство провокират интереса на зрители от всички възрастови групи не само към български класически и съвременни киноленти, но и към европейско арт кино, музика, театър и литература.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !