Мистър Турция в "Търси се" с Теди Кацарова

07.10.2010 17:20 | Видян 6852 пъти

Мистър Турция в

Специално за да изненада Теди в студиото на ток шоуто по бТВ „Търси се” тази събота, от Турция пристигна Мистър Турция – Мерт Кълъч, който е много популярен и като актьор в южната ни съседка.

Невероятно изненадана певицата признава, че въпреки слуховете в медиите двамата са само добри приятели. „Първата ни среща с Теди продължи около 3-4 часа и още тогава прочетох в очите ѝ, че е човек с много добре сърце”, разказва Мерт.

В студиото Теди се среща и с нейните родители – певицата Силвия Кацарова и съпругът ѝ Милчо. Двамата разказват, че заради ангажиментите си имат много пропуснати мигове с дъщеря си. „Най-трудният ѝ период беше раздялата със съпруга ѝ Макс. Отидохме на гости в Стокхолм и забелязах, че тя е тъжна, не беше щастлива и си тръгнах с мъка в сърцето”, разказва Милчо Кацаров.

„В този момент ѝ дадох сили. Казвах, че няма да е единствената разведена жена и че може би голямата любов тепърва ѝ предстои. Много ни е мъчно, че така се случи, защото е единствената ни дъщеря”, откровено признава Силвия Кацарова. Самата Теди разказва подробности за семейния си живот и как след 9 години брак е взела решение да се раздели със съпруга си.

„Съпругът ми беше много забавен човек. Родителите ми бяха и негово семейство, но при един спор той нагруби баща ми. Тогава реших, че между съпруга си и родителите ми ще избера родителите ми”, за първи път в ефир заявява младата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !