Теди Кацарова се оглежда за нов мъж

03.05.2010 13:00 | Видян 6771 пъти

Теди Кацарова се оглежда за нов мъж

Джина от Трамвай N5 бе черешката върху тортата на първите сватбени дни, които се проведоха във Велико Търново. Певицата за втори път през живота си облече булченска рокля на мероприятието, организирано от Интерхотела и агенция Диаманти. Заедно с нея две журналистки също се престрашиха да се видят като булки – това бяха главният редактор на СЛАВА Павлина Русанова, която презентира златна рокля и Патриция Кирилова, която заложи на модерната сватбена циклама, изработени от Принцес. Специални гости на събитието бяха и Силвия и Теди Кацарова. Наскоро развелата се с шведския си съпруг Теди, разкри че упорите се оглежда за нов мъж и няма нищо против отново да се види в бяло.
Успоредно със сватбените дни, Интерхотела откри и лятната си барбекю-градина “Воденицата” с ново предложение на арабска кухня. Другото най-голямо предимство на хотела е огромната тераса продължение на ресторант Царевец. Управителката Дора Георгиева обеща най-хубавите сватби да се случат именно там, а гостите през цялото време могат да се наслаждават на невероятния изглед към целия град.
По време на сватбените дни Интерхотел Велико Търново и сватбена агенция “Диаманти” презентираха и цялостна декорация за най-щастливия миг в живота ви, съчетана с много естествени цвета и кристали.
От хотела представиха пет нови 5-степенни празнични менюта. Освен това младоженците ще се чувстват като в Рая, защото им се предоставя нощувка в апартамент, безплатна закуска на блок маса на следващия ден, шампанско и плодове в спалнята, подарък за спомен – луксозен халат и сувенир, арома масаж за двама, късно освобождаване на стаята. Ако младото семейство избере сватбения пакет, те ще могат да настанят всички свои гости напълно безплатно за една нощ в хотела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !