Кали с намигване към диско ерата

07.04.2008 13:18 | Видян 5382 пъти | Гласували 1

Кали с намигване към диско ерата

Събитията се развиват с шеметна бързина за новосформирания дует в „Пей с мен” -  Кали и Любен.  След като на лайфа миналата сряда звездата избра да освободи от участие досегашния си дуетен партньор Милен Косев, и да избере 51-годишния Любен, сега той ще пее с нея в поне три концерта от формата.
„С Любен си паснахме веднага – откровеничи Кали. – Той е много забавен, има страхотен глас и относно представянето на сцената и правенето на шоу сме абослютно на една вълна!”
Кали вече тества вокалните заложби на новата си дуетна половинка като го заведе в музикалното студио на Горан Йекнич, където в момента записва песните от новия си албум. За да се разпеят Кали и Любен застанали пред микрофона и изпълнили няколко интересни имровизации върху джаз елементи. „Останах очарована от гласа му! Той може да изпее абсолютно всичко”, щастлива е Кали.
За концерта на „Пей с мен” в понеделник, когато ще трябва да изпеят диско парче, Кали и Любен замислят ефектно представяне на популярен хит.  „Това е песен, която всички знаят и вярвам, че хората много ще се забавляват на нея. А и ние ще я направим с весело намигване към диско ерата”, разкри Кали.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !