Кали: Жоро Илиев е жив

29.03.2008 09:03 | Видян 83688 пъти | Гласували 6

Кали: Жоро Илиев е жив

Специално за СЛАВА една от дванайсетте звезди, участващи в музикалното шоу Пей с мен Кали разказа за отношенията си със Слави Трифонов, Жоро Илиев, както и с продуцентите си. Фолкдивата, която винаги е била пряма и директна, този път бе особено деликатна в някои свои коментари, а защо ли:

Поздравления за първото представяне с дуетния Ви партньор Милен. Направихте истински спектакъл...
Много благодаря, дано да се е получил ефектът, който исках. Представянето ми в Пей с мен не е толкова стремеж към голямата награда или преборване на конкуренцията. Просто така работя. За мен не се е случило нищо особено.

Какво е чувството да пеете с Ку-ку бенд отново?
Това, че се изявих с Ку-ку бенд, на мен лично ми помогна, разтовари отчасти напрежението, което имах, защото съм доста близка с всеки един от бенда. Винаги съм се чувствала добре, когато зад гърба ми стоят толкова добри музиканти като тях. С Ку-ку бенд никога не сме прекъсвали контактите си. 

С кои от тях сте в най-добри отношения?
Йордан Йончев - Гъмзата, Венко – барабаниста, Евгени Маестрото.

А със Слави?
Да, също, въпреки че той е друга мая. Слави си е шеф на този бенд, продуцент е... Човекът е ангажиран с много неща, за да поддържа контакти с мен. Пък и аз съм ангажирана с доста неща, така че нашите интереси не се срещат.

Как реагирате на подмятанията на Слави преди време в Шоуто му, че не помни името Ви?
Аз познавам доста повече от това, което той показва на хората. Имам способността да го усетя. Така че, това не ме впечатлява, не ме дразни и не ме обижда.

Как ще коментирате слуховете, които се носеха, че имате връзка с него?
Не бих могла да имам връзка с такъв човек. Прекалено остри характери сме, така че едва ли бихме могли да осъществим контакт.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !