Кали преживя кошмар в стил “кръцни-срежи”

24.01.2008 16:14 | Видян 13130 пъти | Гласували 5

Кали преживя кошмар в стил “кръцни-срежи”

Бунтарката Кали се подложи на пластична операция преди броени дни. За разлика от своите колежки, които правят това, за да се разкрасят и да добият по-голямо самочувствие, изпълнителката на хита “Нищо лично” бе принудена да легне под ножа. 
 На 25 юли 1990 г. магнетичната Кали претърпяла тежка катастрофа. Автомобилът, с който пътувала, се преобърнал в река Искър. Катастрофата причинила на певицата множество фрактури и разкъсвания. Цели 6 дни талантливата брюнетка лежала в кома, а близките й не знаели каква ще е развръзката на драматичното събитие. В един от мъчителните дни братът на Кали – Пламен получил видение, че тя ще се оправи. Така и станало! Веднага след като излязла от кома и махнала кислородната си маска, първата й мисъл била дали може да пее. Тя подхванала любима своя песен, за да изпробва дали е запазила гласа си.
Кали успяла да се възстанови напълно след тежката катастрофа. Единственият лош спомен от преживяното бил огромният белег на корема й. В края на миналата година звездата на Ара Мюзик се подложи на операция в Германия, за да отстрани белега. Козметичните хирурзи там й забраняват обаче да пее повече, защото тогава диафрагмата се напряга и се опъват мускулите на корема. Кали пренебрегва препоръката на лекарите и продължава певческата си кариера с нови провокативни проекти. “Музиката е моето призвание”, споделя тя. Бунтарката Кали се подложи на пластична операция преди броени дни.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !