ХИП-ХОП TИТАНЪТ КURTIS BLOW С КОНЦЕРТ В SOFIA LIVE CLUB

01.10.2010 14:40 | Видян 2846 пъти

ХИП-ХОП TИТАНЪТ КURTIS BLOW С КОНЦЕРТ В SOFIA LIVE CLUB

На 01.10.2010, 23.00 часа на най-добрата сцена за жива музика, превърнала се в храм на качествената музика, фенове и фенки ще имат честта да посрещнат рап легендата Kurtis Blow. След двата си супер успешни концерта в Смолян през 2006 г. и в Бургас през 2007, Kurtis Blow за трети път идва в България.

Човекът, с чиято музика израстна цяло едно поколение отново е тук. Концертът е организиран от Рап Нация и Рабба съвместно със София Лайв Клуб, като подарък за всички фенове на РАП музиката, които помнят създателите на HIP-HOP културата. Идеята на организаторите е българските почитатели на HIP-HOP-а да имат възможноста да покажат своето уважение и респект към краля на РАП-а - Kurtis Blow.

На живо ще чуете хитовете "The breaks", "Basketball", "AJ is Cool", "Hello Baby", "If I Ruled the World", "Only the srong survive"и много други, както и някой от класиките в жанра на други old school рапъри. От българска страна участие ще вземат Рап Нация, Рабба, Big Sha, G.F.E., DJ Марти Джи, Dj Gregory, танцьорите от SLEEPWALKINGZ CREW и други. Събитието е част от 30th Anniversary of The Breaks Tour.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Детски калкан на ул.Позитано изгря...

Детски калкан на ул.Позитано изгря днес: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !