Камен Воденичаров сменя Митко Цонев

22.09.2010 15:15 | Видян 4624 пъти

Камен Воденичаров сменя Митко Цонев

Камен Воденичаров се завръща в БНТ, но не за да прави ново „Ку-ку“, а като водещ на предаването „В неделя с...“, гласи прясната мълва в медийните среди.
Досегашният титуляр и водещ на неделното предаване Димитър Цонев остава в Националната телевизия, но само като продуцент на предаването.

Според запознати шоуто на Димитър Цонев остава в програмата на държавната медия, но с нов статут и с нов водещ. С такова становище се очаква да излезе току-що сформираният управителен съвет на медията по предложение на програмната директорка Севда Шишманова. Идеята е „В неделя с...” да влезе в новата програмна схема като копродукция между една от фирмите на самия Цонев „Доменика про” и държавната телевизия.

Пред „Монитор” неофициално от „Сан Стефано“ 29 потвърдиха за рокадата в шоуто на Митко Цонев. Официалното становище от „Връзки с обществеността” на Националната телевизия обаче бе доста кратко и лаконично: „Все още няма такова решение на управителния съвет на БНТ за промяна на предаването „В неделя с...".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъщеря ми няма да се омъжи за беден...

"Бил Гейтс обяснява защо дъщеря му не може да се омъжи...

Интересната връзка на Iron Maiden с...

Трябва да признаем, че 90-те години не са най-успешният...

Няма коментари към тази новина !