Люси Дяковска бяга от Германия заради телефонен тормоз

16.09.2010 17:15 | Видян 5664 пъти

Люси Дяковска бяга от Германия заради телефонен тормоз

Българката Люси Дяковска, която е част от групата No Angels, призна, че свиреп телефонен тормоз я принудил да избяга от Германия и да се скрие за две седмици в България.

Kогато в немската преса гръмнала историята с друга певица от групата – ХИВ позитивната Надя Бенаиса, която заразила бившия си приятел със СПИН, Люси била обсипана с хули.

„Обаждаха ми се хора и ме обиждаха с най-вулгарни думи. Те искаха едва ли не да ида при съдиите и да кажа – ето ви я Надя - оставете я до живот, защото е скрила, че е ХИВ позитивна. Как ще кажа нещо такова за човек, който ми е толкова скъп?! Имаше и откачени, които направо  казваха, че ще ме залеят с киселина на улицата“, признава Люси. Тя се принудила да изключи  мобилния си. И по най-бързия начин да се прибере в България.

„Затворих се при едни мои приятели и не излизах никъде. Добре, че по времето на този кошмар се роди племеникът ми Крис, та нещата малко се нормализираха“, споделя пред PRO.BG Люси Дяковска. Певицата е татуирала името му на лявата си ръка. Така са направили и майката, и таткото на момченцето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !