Родни звезди премериха сили в турнир по табла

14.09.2010 17:15 | Видян 3513 пъти

Родни звезди премериха сили в турнир по табла

С гръцка музика, узо, сиртаки и средиземноморски специалитети приключи Първият национален турнир по табла Ouzo of Plomari в петък, 10 септември. Освен победителите от регионалните кръгове на масите в гръцкия ресторант на столичния комплекс Maxi сили премериха част от гостите на събитието, организирано от NG Partners, както и лица от шоубизнеса. Сред тях бяха актьорът Краси Радков, маестро Кристиян Коев (Златната флейта на България), ТВ-водешия Наско Михайлов, екс-модела Ана Каридова, Краси Аврамов, който за изненада на гостите на събитието грабна микрофона и изпя „Една българска роза” в дует с поп-фолк певицата Брияна.
Нейният колега Давид пък беше последван на сцената от Биг Ша (Мишо Шамара), който припомни на табладжиите и любителите на качественото узо два от своите хитове. Таблата се оказа страст и на водешите на събитието - Гери Гочева и Нели Ангелова от предаването „Високи токчета”, които се погрижиха за доброто настроение на присъстващите. Жребийят за участниците беше теглен от американския продуцент Джеси Стийл и Мисис България 2008 Галина Недялкова.

Като най-добри играчи се проявиха актьорът Ники Сотиров, който стигна до четвърт-финал, Десо от група Tri-O-Five и колегата му Тони Рикев-WahTony, на когото късметът изневери чак на полуфинала.

За гостите и запалените табладжии организаторите бяха предвидили и подарък – професионална табла, а 22-мата финалисти в се бориха за купата на турнира и почивка в петзвезден хотел на о-в Корфу. Официалният представител на Ouzo of Plomari Андреас Цахиндарис връчи наградата на победителя Йордан Димитров от Самоков. Второто място и два кашона от анасоновата напитка останаха за Александър Златков от Благоевград.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !