Краси Аврамов: Мога да напиша нов химн на МВР

14.09.2010 11:20 | Видян 3211 пъти

Краси Аврамов: Мога да напиша нов химн на МВР

Седмицата на Марк О’Селски започна с човека-глас Краси Аврамов. Той влезе в студиото на предаването с тъмни очила, което веднага насочи темата към нахлуването на баретите в дома му през април тази година. Краси за първи път призна, че МВР не са покрили и до днес нанесените по дома му щети. „Министър Цветанов не е обещавал да покрие щетите, но пък се извини публично и това ми стига. Мога да напиша и следващия химн на МВР”, заяви Аврамов. Марк го попита дали това му се е отразило и дали не е започнал да сънува кошмари или пък да подмокря чаршафите.”Аз и преди си ги подмокрях. Даже съжалявам, че нямаше полицайки” – каза през смях гостът в „На инат”.

Двамата обсъдиха скандалите около Аврамов – най-вече този покрай Евровизия миналата година, когато и публика, и музиканти се обявиха против песента му. „Достойно, недостойно, представих се много добре. Това беше съвременна евровизионна песен” – разкри нов жанр Краси. Той беше категоричен, че оттогава е спечелил повече приятели и почитатели.  Аврамов заяви още, че смята да се яви на конкурса за песен на Евровизия следващата година. Марк веднага го прекъсна споменавайки, че сегашният регламент никак не е в негова полза, тъй като гилдията, която го заклейми миналата година, следващата едва ли ще застане на негова страна.

„Всяка година има нов регламент. Ако зависи от мен, бих го сменил” – контрира Краси.  Той каза още, че не е чувал Миро след неговото представяне, но това не е проблем, защото и преди не са били близки.
Краси разказа и за престоя си в Щатите, както и за осъществената си мечта – от разносвач на пици да се превърне в първия българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата на Оскарите „Кодак Тиътър”. Интервюто завърши с песента „Риа”. Така Марк осъществи една своя мечта – човекът-глас да му попее в студиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !