Ивон на Анелия направи дебюта си като певица

09.09.2010 17:45 | Видян 19432 пъти | Гласували 1

Ивон на Анелия направи дебюта си като певица

По всичко личи, че 6-годишната дъщеричка на фолк певицата Анелия – Ивон, ще тръгне по пътя на звездната си майка. Малката ще направи дебюта си пред голяма аудитория изпълнявайки детската песен „Розова къща” в „Шоуто на Иван и Андрей”, което е тази вечер по Нова телевизия. Преди да вземе микрофона, Ивон категорично заяви пред водещите, че и тя ще стане певица като мама. Въпреки крехката си възраст детето показа, че има предпоставката да тръгне по стъпките на майка си, която е една от най-обичаните певици в попфолка.

Анелия гостува при Иван и Андрей непосредствено преди да отлети за Щатите, където ще реализира 12 големи концерта в рамките на месец. На една от първите дати – 11 септември, гласовитата брюнетка ще изнесе лайва си не другаде, а в Ню Йорк, където свързват датата с атентатите от преди 9 години.

Типично в свой стил певицата подмина въпросите за личния живот, свързани с последния мъж в живота й – Мартин Данона и раздялата им. „Няма кой да ме завива, сама съм. А теб, Андрей, има ли кой да те завива?”, шеговито върна топката тя. Анелия обясни също така, че е в прекрасни отношения с таткото на Ивон – бизнесменът Коко Динев и каза, че е крайно време да спрат спекулациите по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !