Анелия: Не бива да наказваме себе си за грешките на другите

07.09.2010 16:00 | Видян 14072 пъти | Гласували 4

Анелия: Не бива да наказваме себе си за грешките на другите

Фолкдивата Анелия свири на гъдулка в предаването „Денят е прекрасен” по бТВ. Ден преди турнето й в Америка Ани гостува на Ива, Боги и Мавриков и сподели, че никога не се е чувствала толкова уютно и приятно в телевизионно предаване както в „Денят е прекрасен”. Един от най-добрите гъдулари у нас диригентът на ансамбъл „Филип Кутев” дойде лично в ефир, за да провери уменията на Анелия със струнния инструмент.

„Хващам гъдулка за първи път поне от 10 години и само за няколко минути отново се запалих по нея.” – каза Анелия. Тя е започнала да учи гъдулка още в 4-ти клас и е била приета първа по успех в музикалното училище в Котел. Георги Андреев я похвали и я покани на концерта си „Музика под звездите” на 18 август пред Народния театър, част от „Фортисимо фест”.

Анелия призна за първи път в телевизионен ефир, че сърцето й вече е свободно. Наскоро тя приключи сериозна връзка с приятеля си Мартин. Затова пък догодина я очаквала голямата любов и много успех, според хороскопа, който й беше изготвен специално от нумероложката на „Денят е прекрасен” Соня Колтуклива.

„Доскоро се чувствах много виновна, че дъщеричката ми Ивон не разбира защо аз не съм като другите майки и не й чета приказки вечер. Напоследък, обаче, сме поизгладили нещата и се успокоих.” – сподели още певицата. Анелия заминава утре на турне в САЩ и Канада, където ще посети 12 града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !