Ромина Андонова: „С Дарко Тасевски имахме несходство в уменията на терена”

31.08.2010 11:15 | Видян 7278 пъти

Ромина Андонова: „С Дарко Тасевски имахме несходство в уменията на терена”

В понеделник, 30ти август в шоуто „На инат” по ТВ7 гост на Марк О’Селски  бе Мис България 2010 Ромина Андонова. Първият анимационен водещ у нас побърза да я попита за раздялата й с полузащитника на Левски Дарко Тасевски - кой на кого е бил шута и какви са причините за края на връзката им. „Случват се такива неща” - отговори Ромина и посочи като причина за раздялата „несходство в уменията на терена”.

С характерния си похотлив нрав магарето Марк попита красавицата дали би му станала гадже. ”Предложението ти не седи много хубаво. Постарай се повече. Не си първия известен, който ме сваля”, заяви Ромина, но отказа да изброи свалячите, уточнявайки че са много.

Коментарът на Ромина Андонова за Мис България 2009 - Антония Петрова бе, че харесва държанието й, което било като на истинска Мис, но не може да коментира по задълбочено защото не я познава добре.

В разговора с Марк стана дума и за предстоящия конкурс „Мис Свят”, който ще се проведе ноември месец във Виетнам. Подготовката се е оказала по-трудна, отколкото е смятала хубавицата. Много ангажименти, като народни танци, модерен балет и всичко необходимо за кръга на талантите я карали да се чувства изморена.

Една малка част от биографията на Ромина е свързана с детската вокална група „Бон Бон”. Тя запя почти акапелно част от песента „Big Big Girl” на Емилия. ”Тази песен ми е любима и я свързвам с „Бон Бон” – с носталгия завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !