Мис България 2010 отваря школа по танци

28.07.2010 12:30 | Видян 4824 пъти

Мис България 2010 отваря школа по танци

Актуалната Мис България 2010 Ромина Андонова ще изпълни голямата си мечта – да отвори школа по танци. Разбира се, това ще стане чак догодина, когато Ромина предаде короната на наследничката си, пише "Монитор'.

„Толкова много ми се танцува в момента, че чак ми се иска да пищя. Но все пак ангажиментите ми като Мис България са на първо място“, сподели Ромина.

Тя е откровена, че вече дори не ходи на срещи с бившите си колежки от балет „Магия“. „Четири години танцувах с тях и това беше невероятно преживяване. Сега те ме канят да се видим, но аз отказвам. И момичетата много се чудят защо се дърпам така. Аз обаче си знам,че като ги видя как танцуват, на секундата и аз ще скоча на сцената.

А съм наясно, че една Мис България трябва да се държи като дама“, кахъри се младото момиче. Нейните притеснения идват най-вече от това,че шефката на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева е наложила железен протокол за всички носителки на титлата за красота. Тя дори се е зарекла да санкционира младите дами ако си позволят държание извън приетите правила и с действията си станат причина за появата на техни снимки и уронващи престижа на титлата публикации в жълтата преса.

„Много искам да бъда полезна на хората с танците. Това е нещо, което може да превърне и най-големия мърморко в оптимист. А за децата си е направо задължително. Искам хората, като дойдат в школата, след това да си излизат усмихнати и денят им да е безоблачен“, разкри плановете си Ромина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !