Камелия и Врачански с най-секси тела

14.08.2010 09:00 | Видян 26583 пъти | Гласували 3

Камелия и Врачански с най-секси тела

Фолкпевицата Камелия, въпреки своите 39 години, спечели класацията на списание СЛАВА за най-сексапилните звезди на лято 2010. Това е традиционна класация на популярното светско издание, в която читателите подреждат горещите знаменити тела. 2000 гласуващи са предпочели за номер едно сред известните мъже в България главният герой от хитовия сериал на бТВ Стъклен дом. Калин Врачански е също толкова убедителен на върха, колкото и фолкпримата. Тя взема 52% от гласовете, а той – 51%.

Точно с по 16% втори са журналистката от bnews и бивша плеймейт Златка Димитрова и Мистър Менхънт Мустафа Лешов. Бронзови медали печелят изпълнителката на ролята на “кучката” Елена от Стъклен дом – Мисис България Яна Маринова и футболистът Даниел Златков – бг копието на Роналдо.
СЛАВА публикува и уникална супер секси снимка с прозрачно бельо на младата звезда от Стъклен дом Луиза Григорова, която е четвърта в секси класацията. Тя изпреварва самата Мис България Ромина Андонова - мацката, за която се говори, че имала връзка с Маргена. Пети при мъжете пък е Бойко Кръстанов или Дани от Стъклен дом.

Уникалните фотоси и още инфо – в списание СЛАВА по сергиите в цялата страна!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !