"Стъклен дом" тръгва в Турция

23.07.2010 12:15 | Видян 8370 пъти | Гласували 1

Хитовата сага на bTV  "Стъклен дом" най-накрая ще отвърне на масовия удар, нанесен от турските сериали в нашия праймтайм.

От тази неделя завладяващата любовно-криминална история ще бъде излъчвана по турския канал FOX. За разлика от нашите тв продуценти, които стреляха смело с Инджи и Мехмет в най-гледното време, колегите им от южната ни съседка стъпват доста предпазливо.

Зрителите на турската медия ще гледат Елена Петрова и Калин Врачански всяка неделя от 23 часа. Продукцията на bTV и "Камера" е дублирана на турски език. Заглавието обаче остава на английски "The Glass House" и няма да бъде превеждано.

Дали "Стъклен дом" ще задържи трайно вниманието на чуждоземните зрители, както това се случи у нас с техните ленти, не се знае. Все пак това, което залепи за екрана нашенци е носталгията по забравените семейни порядки, представени в техните сериали. Дано душевния конфликт на Боряна Касабова, схватката на Камен с демоните му, заплетеният и напрегнат сюжет се харесат на комшиите, за да видят и втория сезон на сериала. А снимките за него започват на 26 юли. След едномесечна ваканция актьорите и екипът се събират за още по-затегнати конфликти.

Най-одумваната фигура в новите епизоди обаче не е актьор, а Негово превъзходителство посланикът на САЩ у нас - Джеймс Уорлик. Дипломатът се оказа луд фен на "Стъклен дом". Малко след появата му на екран той организира специален коктейл в чест на актьорите и заяви огромното си желание да се пробва като техен колега.

Мечтата му ще се сбъдне и зрителите ще може да го видят в новите серии наесен. Каква точно ще бъде ролята му обаче, продуцентите крият строго. Напълно възможно е посланикът да пренесе на екран реалното си дипломатическо битие. Или най-малкото да се превъплъти в персонаж с висока позиция с ключово значение за развръзката.

От екипа обещават много драматичен нов сезон, изпълнен със сблъсъци и обрати. Новите серии стартират през есента, а дотогава bTV излъчва повторение на поредицата всяка неделя, от 13 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !