Историята на съвременната Пепеляшка - Елена Петрова

21.06.2010 13:30 | Видян 8790 пъти | Гласували 1

Историята на съвременната Пепеляшка - Елена Петрова

Елена Петрова от новия тв хит "Стъклен дом" няма висше актьорско образование. Учила е актьорско майсторство в 22-ра гимназия, където е завършила средното си образование. Тя се превръща в звезда още с ролята си на хубавото цигане, изнасилено от войници в дебютния филм "Граница". След римейка на "Козият рог" вече я настига славата.

Вуйчото на актрисата е фотограф, а майка й- красива руса дама, е бивша певица в ансанбъла на МВР. Елена е израстнала в кооперация до Южния парк в столицата. Съдбата на хубавицата е подобна на Пепеляшка. Тя израства без баща, помагайки на мама Ани да се грижи за двете си братчета. Трудностите и лишенията в живота й я правят по-силна.

Днес атрактивната брюнетка е почетна съпруга на гръцки милионер и майка на две близначета - Александър и Изабела. Няколко години тя живее с избранника си Аристотелис Фоталис под един покрив, но без официален брак. Причината, ако се вярва на клюката, се дължала на обстоятелството, че бизнесменът бил женен в родината си и не било толкова лесно да се раздели със семейните окови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !