Poppers - най-новата българска група

10.08.2010 10:40 | Видян 2397 пъти | Гласували 1

Poppers - най-новата българска група

Лято е и Poppers – най-новата българска поп група – заяви съществуането си с първия си сингъл „Слънцето в теб”. Безбройните лъчи, морският бряг, галещите вълни, харизматичното изпълнение и не на последно място пленяващата визия на момчетата гарантират установяването на Poppers като една от най-търсените мъжки банди  у нас.

Музиката на „Слънцето в теб” е на Радослав Славчев, аранжиментът на група Poppers, а текстът е написан от Ненчо Балабанов.

Групата е  в състав: Александър Славчев – водещ вокал & китара, Радослав Славчев  - бас китара & вокал, Богомил Енчев - барабани. Момчетата правят Pop, Soul и R&B музика и съвсем скоро ще се появят на българските клубни сцени с трибют на Стиви Уондър, който потготвят.

Александър Славчев – в момента е 3-ти курс в музикалната академия със специалност китара. Работи още с Белослава и джаз триото “Low Step”.

Радослав Славчев - завършва магистърска степен с бас китара в музикалната академия през 2006-та година. Свирил е с групите: Safo, Mastilo, Ahead. Работил е с имена като Васил Найденов, Ибряма, Братя Мангасарян, Deep Zone и др.

Богомил Енчев – най-младият музикант в групата. В момента е втори курс в музикалната академия със специалност „барабани”. Свирил е с групите  “Delay”  и  “Nemo”.

 Ако се питаме как да задържим лятото по-дълго – отговорът е, като слушаме новия сингъл на Poppers.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !