Предупредиха гаджето на Тейлър Суифт да се пази от Том Круз

25.06.2024 14:31 | Видян 762 пъти

Предупредиха гаджето на Тейлър Суифт да се пази от Том Круз

Играчът на американски футбол Травис Келси изглежда се сближил с Том Круз във ВИП шатрата на турнето Eras на Тейлър Суифт.

Актьорът от Top Gun: Maverick беше сред гостите от А-списъка, включително Аштън Къчър, Мила Кунис и Хю Грант, на лондонския стадион Уембли в събота вечер.

Клипове в социалните медии от концерта показаха играча на Chiefs да прегръща противоречивия актьор, докато двамата се усмихваха и смееха, докато Суифт излезе на сцената, предаде Daily Mail.

В един момент, по време на изпълнението на Blank Space на 14-кратния носител на Грами, играчът от Канзас Сити сложи ръце на раменете на звездата от "Мисията невъзможна" и прошепна нещо в ухото му.

Въпреки че Круз изглеждаше в добро настроение, докато разменяше гривни за приятелство с Келси, много фенове бързо посочиха спорната му история със сциентологията и предупредиха Келси да бъде „внимателен“.

„Травис е твърде добър, за да се мотае с него“, написа един фен в платформата X.

„Внимателно Травис, сциентологията иска твоите $$“, теоретизира друг, докато трети се пошегува, „Том Круз е най-лошият“.

Друг се включи: „Не му позволявайте да ти говори за сциентологията Травис!!!!!“ докато друг добави, „Аааа, този ме учудва... Травис избери си по-добри приятели.“

Круз също пропусна важен момент от живота на отчуждената си дъщеря Сури, която завърши гимназия в Ню Йорк, докато той беше на концерта на Суифт отвъд езерото.

Междувременно Келси изглежда си прекарваше страхотно, докато танцуваше и пееше заедно с хитовете на приятелката си по време на разпродаденото три часа и половина шоу.

В един момент спортистът дори зае характерната си поза за стрелец с лък, с която е известен на футболното игрище.

Феновете с орлови очи гледаха Келси по време на изпълнението на Суифт So High School - хит от последния й албум, за който се смята, че е вдъхновен от трикратния шампион на Суперкупата - и забелязаха, че той направи хода в края на песента в събота вечер.

Носителката на "Грами" преди това се позова на своя приятел, като направи знаковото му движение, докато изпълняваше So High School в Париж, привидно потвърждавайки теориите, че Келси е вдъхновил песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !