Десислава осиновява момиченце

03.08.2010 16:00 | Видян 11858 пъти

Десислава осиновява момиченце

Десислава най-после ще сбъдне мечтата си да стане майка на момиченце. Певицата вече се е консултирала с адвокат и е придвижила необходимите документи, за да се задейства процедурата. Макар да е много заета със старта на своята телевизия DS TV, Десислава не се е отказала от идеята да разшири семейството си.

Намерението й е още от времето, когато участваше във "ВИП брадър". Докато беше омъжена за Галин, обаче не го осъществи, защото той искаше кръвен наследник. Изпълнителката е решила, че и синът й Майки вече е достатъчно голям, за да може да й помага в отглеждането на момичето. Деси има желание то да бъде съвсем малко, за да може да я почувства изцяло като нейна родителка.

Певицата се опитва всячески да се освободи от чалга имиджа и се надява да пробие в чужбина. За да закърпи положението в родината обаче, Десислава вкарва и последните си пари в телевизионния си проект DS TV. За да го промотира пък, използва всяка публична изява. В името на рекламата дори забрави враждата си с Азис и по време на нейно участие двамата публично се целунаха и помириха. За да е сигурна в успехите си, певицата дори се консултира с врачка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !