Десислава осиновява момиченце

03.08.2010 16:00 | Видян 10735 пъти

Десислава осиновява момиченце

Десислава най-после ще сбъдне мечтата си да стане майка на момиченце. Певицата вече се е консултирала с адвокат и е придвижила необходимите документи, за да се задейства процедурата. Макар да е много заета със старта на своята телевизия DS TV, Десислава не се е отказала от идеята да разшири семейството си.

Намерението й е още от времето, когато участваше във "ВИП брадър". Докато беше омъжена за Галин, обаче не го осъществи, защото той искаше кръвен наследник. Изпълнителката е решила, че и синът й Майки вече е достатъчно голям, за да може да й помага в отглеждането на момичето. Деси има желание то да бъде съвсем малко, за да може да я почувства изцяло като нейна родителка.

Певицата се опитва всячески да се освободи от чалга имиджа и се надява да пробие в чужбина. За да закърпи положението в родината обаче, Десислава вкарва и последните си пари в телевизионния си проект DS TV. За да го промотира пък, използва всяка публична изява. В името на рекламата дори забрави враждата си с Азис и по време на нейно участие двамата публично се целунаха и помириха. За да е сигурна в успехите си, певицата дори се консултира с врачка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}