Фенове срещу ДесиСлава: била лоша майка

27.07.2010 13:20 | Видян 11516 пъти

Фенове срещу ДесиСлава: била лоша майка

Преди броени дни фолк певицата ДесиСлава даде интервю за blife.bg, в което разказа, че се чувства успяла. Сега след като стана ясно, че миньончето от Гълъбово стартира и огромен телевизионен проект, а именно телевизия DS TV, с която Деси се надява да разбие останалите музикални телевизии в България, и най-вече бившия си шеф Митко Пайнера.

Освен това, в най-скоро време се очаква да излезе и новият й албум, изцяло на испански.

Хората обаче питат успяла ли е Десислава в  личен план?

Както знаем, Деси е майка на девет годишния Майки, и както още по-добре знаем - известните личности поверяват грижите за децата си на близки или на домашни помощници. Такъв е случаят и с едрогърдота фолк певица.

Ето един от коментарите, появили се в Интернет:

„Да си обърне малко внимание на детето като е успяла! А не майка й да го гледа до ден днешен, горкото! Изглеждаше ми изостанало като го гледах при Гала, но изостанало по начин, че никой не му обръща внимание! Мама е твърде заета да си показва циците и не вижда, че детето й затлъстява и изостава и има нужда от нея! Какво си успяла, бе?

Кариера може би, но като майка си кръгла нула! Да не говорим, че детето е станало случайно като отиде да се ебе по Америка в началото на кариерата й, за да й потръгне. Иначе до ден днешен нямаше да има дете, защото не й се занимава! Защо не си го признае?".

 

източник:lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !