Вероника с фен клуб в София

02.08.2010 15:00 | Видян 4599 пъти

Вероника с фен клуб в София

Вероника зарадва своите почитатели с фен клуб в София. Това се случи вчера в Princess Outlet Center, където звездата на Diapason Records направи истински купон заедно с многобройните гости, дошли да се докоснат до любимката си.

Атрактивната брюнетка зарадва всички с изпълнение на актуалните си хитове. Всеки от присъстващите имаше възможност да изпее и нейно парче по избор, като го представи на импровизираната сцена солово или с компания. За най-смелите не липсваха и много награди.

Някои от феновете бяха подготвили предварително със специални музикални поздрави към Вероника. Певицата остана очарована от този жест и пожела на младите си почитатели да не се отказват да следват мечтите си за реализация на музикалната сцена. „Беше много мило от тяхна страна. Такова внимание ме радва не само като изпълнител, но ме докосва и чисто по човешки. Надявам се, че скоро пак ще имам възможност да се срещна с почитателите си и да си изкараме толкова добре.”, довери певицата на „Приемам комплименти”. Накрая всички получиха автографи от певицата и се подсладиха с  парче вкусна торта.

Звездата на Diapason Records съвсем скоро ще зарадва феновете си с нова песен „Последният ангел”  по музика на младия композитор Мартин Димитров и текст на самата певица. Вероника възнамерява да промотира новото си парче едновременно с видеоклип, което малко ще забави излизането на сингъла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !