Милен Цветков отпразнува рожден ден в ефир и после замина на море

02.08.2010 11:00 | Видян 5362 пъти

Милен Цветков отпразнува рожден ден в ефир и после замина на море

Водещият на сутрешния блок на телевизия EBF „Събуди се" Милен Цветков  закри телевизионния сезон на 30 юли, като отпразнува в ефир рождения си ден. Милен навърши 44 години и колегите му от EBF и негови приятели му бяха подготвили доста изненади. През последните няколко години предаванията, които водеше Милен излизаха във ваканция в средата на юли и сега за първи път на празника си той беше на работа. Сутрешното шоу се излъчи не от студиото на EBF, а от лятната градина на телевизията, където двата басейна бяха пълни с вода, а морската мозайката напълно създаваше илюзията за  ваканционен пейзаж.

Водещите на отделните рубрики бяха дошли в традиционно лятно облекло - Нина, която казва прогнозата за времето, беше по бански, а Христо Таушанов от новините - в рибарски костюм, голият репортер Дани по плувки и хавлия, а главният редактор Иво Тодоров – в бял ленен панталон и сламена шапка.

Всеки от гостите на предаването носеше подарък за Милен. Тв водещата Светлана Терзиева - Сесил му подари еротичен камшик, за да може Милен да показва кой е господарят в „семейството” и че вече й  е писнало жените да доминират над мъжете, а не обратното – нещо, която всяка истинска жена желае, но не си признава! Колежки от администрацията на EBF му бяха направили огромна погача, а екипът на сутрешния блок оборудва Милен точно преди да замине за морето с хамаци и плажен чадър.

Освен Сесил, сред гостите на сутрешния блок бяха вокалът на рок-група “Конкурент” Емо Анчев и тв коментаторът проф. Юлиян Вучков. В последната част на предаването  своите музикални поздрави към Милен Цветков отправиха рапърите Мечока и Гетомен, с индийски танц го поздравиха сестрите Кумар, а танцьорите от “Арт мастърс” изпълниха  “Шопски вихър”.

Специален подарък за Милен беше поредното видео на Дани Детканов - голият репортер, които беше записал хора от улицата с коментари и поздрави за тв-водещият. Самият Дани се беше превъплътил в Милен за няколко минути, като с маска на лицето, изобразяваща водещия, показа с присъщото си чувство за хумор как минава един ден на известния журналист. В края на репортажа емоционален видео-поздрав към своя баща отправи 14-годишната Калина.

Екипът на EBF изненада Милен с огромна торта и всички вкупом изпяха Happy Birthday.
Приятелката на Милен – Ивета, също беше дошла в телевизията и веднага след предаването двамата заминаха към морето, където ги чакаха още приятели на водещия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !