Бъди зелен, стани Шрек

20.07.2010 17:30 | Видян 3349 пъти

Бъди зелен, стани Шрек

Остават броени дни до 21 юли, в които феновете на анимационното чудовище могат да се преобразят като някой от героите от „Шрек завинаги" и да спечелят 7-дневна семйна почивка на море.

Участниците в конкурса трябва да разработят грим и костюм, които да пресъздадат герой от филма и да подготвят кратко видео или поредица от снимки, които да показват процеса на гримиране, маскиране и / или костюмиране и крайния резултат.

Задължително условие е всеки участник да се снима как държи надпис „Името си" в „Шрек завинаги". В сайта www.vbox7.com/shrek качените клипове се оценяват от посетителите с пряко гласуване.

Най-харесваното и творческо преобразяване ще спечели голямата награда - 7-дневна семейна почивка в 4* хотел all inclusive на морето + гориво и обяд от OMV.

За останалите участници организаторите са предвидили и други награди - 10 абонамента за NG kids и 30 менюта „Шрек" от Cinema City. Победителите ще бъдат обявени на 26.07.2010.

В последния филм за благородното чудовище, Шрек претърпява разтърсваща промяна. Тъгувайки по стария си, изпълнен с тръпка живот на чудовище, той се подлъгва да подпише договор със сладкодумния Румпелстилтскин.

Изведнъж се озовава в една изкривена версия на Далечното кралство, където се ходи на лов за чудовища, Румпелстилтскин е крал, а Шрек и Фиона никога не са се срещали. В тази кошмарна приказка Шрек трябва да спаси приятелите си, да върне нещата по местата им и да спечели отново своята истинска любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !