3D зелено чудовище завладява феновете до месец

25.06.2010 10:45 | Видян 3090 пъти

3D зелено чудовище завладява феновете до месец

Шрек Завинаги на DreamWorks Animation SKG, Inc е дигитално преобразуван за ненадминатото качество на образ и звук на преживяването IMAX® посредством технологията IMAX DMR (дигитален ремастеринг). С кристално чистите образи, лазерно изравнения дигитален звук и максимизираното зрително поле, то вкарва публиката във филма.

На най-големия екран в България (24 х18 метра) с 6-канална 12,000-ватова дигитална звукова уредба знаменитият рев на зеленото чудовище ще разтърси публиката както никога досега.

"Освен да направим последната глава от поредицата, за нас предизвикателство и удоволствие беше да продуцираме Шреш Завинаги в 3D, което добавя страхотно ниво на визуално потапяне, недостигано в никой филм Шрек досега, казва режисьорът Майк Мичъл.

"Използвахме 3D-то, за да създадем тръпката на возенето със скоростно влакче – например в сцената, в която Шрек го преследват банда зли вещици, яхнали метли, - но също и като могъщо разказваческо средство, за да предадем най-съкровените чувства на героите... а никъде другаде тези преживявания не са така ангажиращи и вълнуващи, както на гигантските IMAX3D екрани", допълва Мичъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !