Направиха сладко от косата на принцеса Даяна

06.07.2010 14:45 | Видян 5739 пъти

Направиха сладко от косата на принцеса Даяна

Британски търговец продаде сладко, направено с елементи от косата на покойната принцеса Даяна, пише британският вестник The Sunday Express.

Това се случи по време на търг на сюрреалистичното изкуство в Лондон. Всички буркани сладко бяха продадени за рекордно малко време на цена от пет паунда за един. "Взех няколко косъма от косата на принцеса Даяна и ги сложих в джин, а след това прибавих мляко и захар. Косата успях да купя по eBay", заяви Сам Бомпас, изобретател на рецептата.

Той твърди, че единствено се опитал да превърне баналното в нещо напълно необичайно. Сладкото може скоро да се появи в супермаркетите, след като големи вериги магазини проявиха интерес към него. Продажбата на сладко с привкус от косата на покойната принцеса предизвика и отрицателни коментари. Джоун Бери - член на кръга на Даяна, които почитат паметта на принцесата, зададе въпроса защо някой би пожелал да си купи толкова "извратен" продукт. "Тези хора просто се опитват да изкарат пари с името на Даяна. Това е абсурдно. Какво биха си помислили Уилям и Хари?", заяви възмутено Бери.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !