Ерик даде старта на поредица фен клубове

05.07.2010 16:00 | Видян 3911 пъти

Ерик даде старта на поредица фен клубове

Изненадващо Ерик се появи тази неделя в Princess Outlet Center, където беше обявено предварително, че ще се състои фен клуб на Тони Стораро. Мегазвездата на Diapason Records внезапно бе повален от коварен летен грип и затова не можа да зарадва почитателите си, но обещава скоро да се реваншира. Изпълнителят на „Веднъж да се разпиша” обаче се постара да се погрижи за доброто настроение на почиталите и накрая всички си тръгнаха много доволни.

Когато станало ясно, че изпълнителят на „2-те сладурани” не се чувства добре, Ерик веднага откликнал на поканата да го замести. „Случва се на всекиго. Никой не се разболява по собствено желание. Стискам палци на Тони да се възстанови бързо.”, сподели Ерик. „Нямаше как да разочароваме хората, които се бяха събрали там. За това и секунда не се колебах, когато разбрах, че трябва да го заместя.”, каза още той.
Въпреки че появата на изпълнителя на „Веднъж да се разпиша” беше изненадваща, това не попречи на купона, който се заформи там. Ерик изпълни няколко свои хита, а феновете не пропуснаха да попеят с любимата си звезда и да вземат автографи от него. После всички заедно опитаха от вкусната торта. Водещ на партито бе лъчезарният Ники  Николов.

Това бе първият от поредица фен клубове на звездите на Diapason Records и Ара Мюзик, които ще се провеждат всяка неделя в продължение на два месеца в Princess Outlet Center, София. Тази седмица, на 11 юли (неделя) среща с феновете има ослепителната Теодора. Началото е 20.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !