Тони Стораро между двете сладурани

14.04.2010 13:00 | Видян 10428 пъти

Тони Стораро между двете сладурани

Тони Стораро е готов с поредния си разбиващ хит, чиято премиера бе на Третите годишни награди на Фен ТВ. От зрелищната церемония, която се проведе под купола на цирк „Балкански”,  мегазвездата на Diapason Records  си тръгна с три статуетки и за пореден път се окичи с престижната титла Певец на годината. Парчето със закачливото заглавие „2-те сладурани” завладя цялата публика още на първо слушане и нямаше зрител, който да не стане на крака и да не аплодира своя любимец.

Новата песен на Човекът-глас отново съдържа цифра в заглавието си. Това обаче съвсем не е съзнателно търсен ефект. „Още като видях текста, много ми допадна. Първоначално изобщо не се замислих, че съдържа цифра. Сложихме заглавие, където „двете” си беше написано с думи, но после ми хрумна идеята да изпишем 2-ката с цифра. Това е една малка закачка от моя страна. А и явно ми върви с цифрите, защо да бягам от това?”, смее се Тони.

Не на шега обаче всяка песен, която съдържа цифра в заглавието носи изключителен успех на Големият Тони. Освен последното му парче „Отличен (6)”, звездата на Diapason Records постигна невероятни успехи и с предишните си песни „2, 3, 4”, „7 пъти”, „200 жени”.

„Надявам се, че и „2-те сладурани” ще бъде също толкова успешна. Музиката е много хубава, а текстът е едновременно забавен и закачлив. Досега тази тема не е експлоатирана, а такива неща наистина се случват всяка вечер по заведенията. Не един и два пъти съм ставал свидетел на „новата мода да се целуват две по две”, както се казва в песента.”, сподели с усмивка най-награждаваният певец.

Тони Стораро планира до броени дни да заснеме и видео на „2-те сладурани”, но засега не издава никакви подробности дали вече е намерил кандидатки за ролите на „сладураните” или тепърва ще се проведе кастинг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !