SOFIA LIVE CLUB излиза във ваканция, но след два прекрасни концерта

02.07.2010 12:30 | Видян 2542 пъти

SOFIA LIVE CLUB излиза във ваканция, но след два прекрасни концерта

От 01.07.2010 до 16.09.2010, SOFIA LIVE CLUB излиза в заслужена ваканция. След 10 месеца усърдна работа, най-добрият клуб за жива музика затаява дъх, но само, за да ви посрещне отново или както се казва „ ... на есен с нова песен”.

След стотици участия на български музикални таланти, титани, както и гост звезди от европейската и световна музикална сцена, SOFIA LIVE CLUB се превърна в храм на качествената музика. Много успешни концерти, промоции и благотворителни концерти с различни музиканти гостуваха на заведението с най-истинската публика и най-добрия звук ... и така не ние, а точно те създадоха една революция за българската музикална сцена!

За да бъде и ваканцията подобаваща, клубът затваря врати за два месеца, но след концерта на световноизвестните братя Владигерови, Петър Славов и Стоян Янкулов или както са известни WLADIGEROFF BROTHERS QUARTET и младата звезда от шведски произход SIMON RAIN.

Концертите са с дата 14.07.2010 и 16.07.2010, като за концерта на внуците на Панчо Владигеров може да закупите билети в мрежите на: www.ticketsbg.com, www.ticketplus.bg, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и Дюкян Меломан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !