Андреа и Галена обвити в Блясък на кристали

30.06.2010 09:20 | Видян 18357 пъти

Андреа и Галена обвити в Блясък на кристали

Според най-новите клюки в поп фолксредите, съвместното парче на Андреа и Галена до броени дни ще се завърти по екраните. След като вече в медиите и в Интернет се появиха песента и безбройните суперлативи за нея, сега идва ред на новия провокативен клип. Дуетът на най-скандалните лица на българската поп фолксцена се превърна в сензация още преди няколко месеца, когато изтече информация, че двете замислят мащабен общ проект. Новината падна като гръм от ясно небе и успя да шокира дори феновете на обявените за вечни съпернички поп фолкфурии.

Междувременно обаче, също като приливите и отливите на морето, техните отношения ту се затопляха, ту изстудяваха. На моменти двете демонстрираха изключителна близост и бяха спрягани за най-големи приятелки, в следващия момент обаче стартираха нова война. В резултат на всичко това се появи изключително успешен дуетен хит със звучното име – Блясък на кристали.

В новото видео се разиграва един много популярен сюжет - този за вечното съревнование между жените. Двете поп фолкдиви влизат в ролите на богини на стихиите и започват битки за надмощие една над друга, която накрая завършва с грандиозен кристален фонтан и още нещо, предизвикано от тяхната игра.

Истинското съревнование всъщност се получи между екипите на двете певици. Стилисти, фризьори и гримьори така се вдъхновиха от сюжета на видеото, че развинтиха въображението си до краен предел и започнаха импровизирано състезание помежду си. В тези среди такава ситуация е нещо съвсем обичайно, но този път състезанието доби направо колосални размери. Стремежът да покажат най-доброто от себе си на няколко пъти ставаше причина снимките да се проточват от ранни зори чак до следващия изгрев.
Певиците от своя страна не се оплакваха, защото знаеха, че това може само да помогне новият им клип да бъде още по-добър. И положителният резултат в крайна сметка е налице. Видеото Блясък на кристали е един от най-луксозните, предизвикателни и красиви клипове, правен досега в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Eто на какво ново шоу по bTV става...

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ...

Бестселърът Жените от шато Лафайет...

„Светът винаги угася огъня и всяко поколение...

Няма коментари към тази новина !