Момчетата от “Akcent” луднаха по Андреа

16.06.2010 12:00 | Видян 14230 пъти | Гласували 5

Момчетата от “Akcent” луднаха по Андреа

От известно време сладурите от група Akcent тръбят по медиите, че си падат по Андреа и тя е тяхната любима българска певица. Румънците Ади, Сорин и Михай дори признават: “обожаваме външният й вид”. Не само в родната Румъния, но и на гастроли в България, групарите не пропускат да изтъкнат не само певческите качества на родната звезда.

Единствената румънска звезда, с която Андреа прави общи дуети, това е Кости Йонита. Нищо чудно обаче скоро да видим едно ново побратимяване и то с най-успешната група от северната ни съседка, чието парче That’s my name се превърна в сто-процентов световен хит. От своя страна Андреа също бележи успех след успех. Тя успя да заснеме видеоклипа към общата песен с Марио Уинанс “Mine”. Премиерата на видеото ще бъде много скоро в ефира на телевизия “Планета”. Въпреки претовареният й график, блондинката продължава да изненадва феновете си.

На юбилейния концерт “20 години “Пайнер”атрактивната певица бе подготвила представяне в стил “Мулен Руж”, което накара публиката да избухне и да пее заедно със своята любимка. На сцената пред близо 30 000 екзалтирани, тя изпълни своя най-нов хит “Неблагодарен”. Освен това Андреа официално представи и новия си балет, сформиран от четири момчета и две момичета, които ще танцуват само с нея. Великолепната седморка вече репетира и за лятното турне на Пайнер, където ще има още по-големи изненади.

На сцената ще пее и една друга фолк-звезда, която направи шокиращи признания. “Ако има жена пич, то това е Андреа. Възхищавам ú се, че е много борбена” - каза Анелия пред колежката си. “Анелия е една от малкото изпълнители, която още от началото, когато бях никоя, се държеше добре с мен” - върна жеста Андреа.

“Всеки си има свое поприще, поле на изява. Винаги ще има конкуренция, но трябва да има уважение” – допълни най-актуалната блондинка. И после кой твърди, че в поп-фолка няма добри приятелства...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !