Славена с ново видео и live

24.06.2010 16:00 | Видян 3371 пъти

Славена с ново видео и live

Славена клипира най-дискотечното парче от дебютния си албум - „Ще потретя”. Имиджовото видео вече може да  бъде гледано в ефира на Фен ТВ. Освен това от днес зрителите на медиата ще могат да видят и дългоочакваната лайв версията на дуетната песен на русокосата певица и откритието на годината Dillan – “На смени”.

Песента „Ще потретя” е много различна от всички останали песни в първия албум на Славена „Отблизо” заради своето по-денс и поп звучене. „Исках да заснема видео точно на това парче, защото е много зареждащо и мисля, че е точно за летния сезон.”, аргументира се Славена. „Нарамихме имиджов клип, който носи много настроение и много сексапил, точно каквото е самото парче и какъвто е най-хубавият сезон в годината – лятото”, обяснява още певицата с най-пламенния глас в попфолка.

Русата изкусителка на Diapason Records ще зарадва тв зрителите и с лайв версия към дуетната песен „На смени”, която изпълнява заедно с колегата си от Diapason Records Dillan. Парчето също е включено в дебютния албум на талантливата Славена и още с появата си се превърна в една от най-харесваните песни в репертоара и на двамата млади изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !