Теодора с уникален 3D клип

24.06.2010 12:40 | Видян 4163 пъти | Гласували 1

Теодора с уникален 3D клип

Теодора вече е готова с атрактивния клип към най-новото си парче „Държа те”. Видеото вече радва зрителите в ефира на Фен ТВ.

Примата на Diapason Records засне клипа преди два месеца с презумпцията, че ще го пусне в началото на лятото. Идеята на Теодора бе да направи видео в стил „Адреналин” и затова предвиди и повече време за изработката му. Във видеоклипа на „Държа те” има различни специални ефекти, към които певицата винаги е имала пристрастия.

„Обикновено снимаме клиповете в студио с декор или някъде навън. Затова исках да внеса малко разнообразие като направя един клип изцяло с 3D ефекти. Исках всички визии да са коренно различни една от друга и мисля, че с екипа успяхме да постигнем това, което си представях.”, сподели Теодора. „Честно казано, даже резултатът надмина първоначалните ми очаквания. Надявам се видеото да се хареса и на зрителите”, каза още тя.

В клипа певицата с най-сините очи в попфолка сменя няколко екстравагантни визии, решени в любимите й цветове – черно, розово и бяло. Стайлингът и прическите са дело на доказания тандем Маури и Вили, а гримът – на Джули.

Освен Теодора във видеото за кратко се появява и друг герой – 12-килограмовият котарак Джеро. „Беше много забавно на снимките с него. Котаракът се уплаши от осветлението и цялата шумотевица, която съществуваше на снимачната площадка. Много трудно да го накарахме да се успокои, но мисля, че и той се справи чудесно с ролята си.”, сподели с усмивка изпълнителката на Diapason Records.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !