Теодора отпразнува рождения си ден в тесен кръг

04.06.2010 17:45 | Видян 5078 пъти

Теодора отпразнува рождения си ден в тесен кръг

Вчера Теодора отпразнува своя 28-и рожден ден в столично заведение в компанията на най-близките си хора. Примата на Diapason Records предпочете да отбележи своя личен празник в тесен кръг и признава, че си е прекарала страхотно.

Изпълнителката на „За теб живея” избра да купонясва в кубински бар в столицата – едно от любимите й заведения напоследък. Тази година синеоката бургазлийка решила да покани на празника си само най-близките хора.

Примата на Diapason Records е особено щастлива, че успяла да събере всички членове на фамилията си. „Дойдоха родителите и брат ми и това толкова много ме зарадва, че ми е трудно да го опиша с думи.”, каза развълнувана певицата. „Не се бяхме събирали заедно толкова отдавна. Наистина ми направиха най-големият подарък с присъствието си.”, откровено признава чаровницата.

Освен семейството на звездата на Diapason Records на партито, разбира се, бил и нейният любим човек – Ненчо Касъмов. Присъствали и най-близките приятели на певицата, които също като Теодора са доказани купонджии и заедно направили партито още по-незабравимо.
Тортата, с която Теодора почерпила гостите си, била специално изработена за празника и украсена с нейния лик. „Изглеждаше толкова красиво. Направо ми беше жал, когато трябваше да я срежа.”, смее се атрактивната брюнетка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !