Теодора в световна хитова компилация

05.03.2010 14:45 | Видян 7021 пъти | Гласували 1

Теодора в световна хитова компилация

Теодора и нейната песен „Мой късмет” намериха място в компилацията Oriental Garden vol.7, която събира песни от различни краища на света. Примата на Diapason Records е единственият български изпълнител, намерил място в двойната CD колекция.

Песните, включени в двете CD-та на компилацията Oriental Garden vol.7, са с балканско и ориенталско звучене и са подбрани от DJ Gülbahar Kültü. Сред изпълнителите в сборните дискове са имена като Željko Joksimović, Elena Risteska, Shantal, Shamur, Yannis Karis, Rachid Taha, Kasba и много други. Теодора е единственият български изпълнител, който е включен в престижната компилация. „За мен е страхотна чест, че избраха точно мен. Поласкана съм, че бях предпочетена пред всички колеги. Особено много се радвам, че място в компилацията намери точно песента „Мой късмет”, която е една от най-любимите ми и даде заглавието на последния ми албум”, сподели примата на Diapason Records.

Всъщност изпълнителката на „Клюката позната” е включена в тази поредица хитови компилации за втори път. В предишното й издание тя намери място с огненото си парче „Шумно ли го правя”. „Да те предпочетат ти да представиш страната си веднъж, е голям комплимент, но да бъдеш избрана за втори път, е наистина невероятно.”, не крие вълнението си Теодора.

Компилацията Oriental Garden се издава от “the Global Beat label” Lola’s World Records и може да бъде закупена от интернет магазини на територията на цяла Европа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дует Weil с патриотично завръщане ала...

Патриотично завръщане на музикалната сцена отбелязва дует...

Гаджето на Ромео Бекъм се появи...

Миа Реган, гаджето на Ромео Бекъм, се появи не просто в...

Няма коментари към тази новина !

*}