Теодора – основен участник в „Авантюра”

04.02.2010 11:45 | Видян 6044 пъти | Гласували 1

Теодора – основен участник в „Авантюра”

Теодора ще бъде гост в предаването „Авантюра” по радио Романтика на 05.02.2010 /петък/. Примата на Diapason Records с радост прие поканата да се включи в любовната игра дни преди Празника на влюбените.

Красивата попфолк звезда не се колеба нито за миг да се включи в инициативата на радио Романтика - „Любовта е в твоите ръце”, посветена на Деня на влюбените и 7-мия рожден ден на „Авантюра”. До 14 февруари медиата е решила ежедневно да изненадва своите слушатели с гостуването на някои от най-популярните звезди. Естествено, първа в списъка бе Теодора, защото именно тя е изпълнителката, чиито песни бяха най-излъчвани в „Авантюра” през изминалата година и затова получи специален приз на Годишните музикални награди на радио Романтика.

По време на „Авантюра” слушателите ще имат възможност не само да споделят своето мнение по всички любовни теми, а и да зададат въпроси на Теодора. Изпълнителката на „Клюката позната” обещава да е напълно откровена пред водещия Димитър Геновски, да разкрие своето отношение към любовта  и може би да сподели някоя интересна подробност от личния си живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !