Теодора демонстрира елегантност и стил в „Елит”

08.01.2010 16:40 | Видян 11028 пъти | Гласували 1

Теодора демонстрира елегантност и стил в „Елит”

Тази неделя, 10 януари Теодора ще бъде гост на предаването „Елит” по БНТ 1. Примата на Diapason Records ще покажа за първи път в тв ефира свои сценични тоалети и аксесоари. Началният час на предаването е 22.55 ч.

Пред водещата Надя Иванова изпълнителката на „Клюката позната” не само демонстрира част от сценичните си облекла, но и разказва интересни подробности около това как се изработват тоалетите й и как подбира подходящите към тях аксесоари. Певицата често участва с идеи в създаването на своите облекла, а реализацията им е дело на нейната дизайнерка Деси Григорова, с която работи от началото на своята кариера. 

Теодора се реши да представи своите сценични тоалети за първи път точно пред камерите на „Елит”, защото е почитателка на предаването. „Обикновено избягвам такива изяви. Не съм показвала дрехите си, нито дома си. Но сега се съгласих, защото „Елит” много ми харесва и бях убедена, че ще бъда представена по най-добрия начин.”, сподели още Теодора.

Не пропускайте Теодора в предаването „Елит” по БНТ 1 в неделя, 10 януари от 22.55 часа. Можете да гледате и повторението същата вечер от 03.50 часа или двете излъчвания по БНТ САТ съответно в сряда, 13 януари от 01:50 и четвъртък, 14 януари от 15:30 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !