Свалят Цеци Красимирова и Лили от тв ефира?

14.06.2010 17:20 | Видян 7273 пъти

Свалят Цеци Красимирова и Лили от тв ефира?

На редакционния мейл получихме прес съобщение, в което се твърди, че предаването “Високи токчета” по Нова телевизия е свалено от тв ефир.
СЛАВА се свърза с пиарката на продукцията, която заяви, че в момента предаването е в лятна ваканция и че от есента ще продължи излъчването му. Иначе модното шоу до момента имаше само две излъчвания. Една от неговите водещи бе манекенката Цеци Красимирова, а рубрика трябваше да има и естрадната прима Лили Иванова.
Ето и пълният текст на полученото писмо:

"Високи токчета - най-краткия опит за летене в телевизионния ефир"

Опита на позастаряли манекенки от провинциата да се качат на "Високи токчета" в столицата се провали. Някои от тях, показаха, че все още прескачат трамвайната линия. Експеримента да се направи предаване от бивши модели не успя и атаката на манекенки към националния ефир има шанс да свърши, защото телевзиите май ще осъзнаят, че българския зрител не е чак толкова глупав. Уникалното телевизионно творение може да се нарече "Най-краткия опит за летене" в телевизионния бизнес - само два пъти високите токчета дефилирахара по ефира. Очевидния непрофесионализъм на екипа на предаването учуди всички в бранша. Остава енигма как една национална телевизия си позволява така да експерементира със зрителите си. След появата на тези водещи, като чели по-лесно приемаме провокацията на Биг Брадър - защото колкото и да ни дразни, все пак е професионално изпълнена и по един извратен начин приковава вниманието.

Заподозираме, че Нова направи това като показно на зрителите и СЕМ - ако не харесвате социалните ни провокации - ето ви "Високи токчета". Получава се нещо като телевизионно "китайско отмъщение".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Боряна Калейн спечели трета поредна...

Боряна Калейн от клуб Левски Триадица спечели за трета...

Как да изпратите локацията си до ПСС...

Повечето от туристите, които ходят на излет в...

Няма коментари към тази новина !

*}