Цеци Красимирова купонясва с Краси Радков

30.04.2010 13:00 | Видян 7505 пъти

Цеци Красимирова купонясва с Краси Радков

Фаталната красавица Цеци Красимирова, която рядко може да бъде видяна на светско събитие или в нощно заведение, избра да се забавлява в компанията на Краси Радков и свои приятелки в клуб Night Flight. Любимият комик на публиката представи Цеци „като моята близка приятелка от Мездра“ и специално за нея изпълни хита си Жик-Так.  Последваха Егати пича, Цеко Сифоня Еврокомисар, на които „котката“ от модния подиум и нейните приятелки припяваха с актьора.
Годжи, Цветан Недялков и Ванката от Ку-ку бенд забавляваха гостите с най-големите хитове на бандата, а в средата на шоуто поканиха на сцената барабаниста Венелин Венков и Борис Солтарийски. Двамата вдигаха наздравици и се наслаждаваха на колегите си, но в един момент Годжи им „завидя” за свободния режим и ги привикаха на сцената.
На лайв изпълненията на Ку-ку бенд, Краси Радков и Борис Солтарийски се забавляваха популярни личности от спорта и шоубизнеса, сред които моделът Виктория Джумпарова, футболистът Георги Марков, Азис и гаджето му, многократният шампион по борба Армен Назарян и др.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !