Лили Иванова: На моите години всичко се случва

14.11.2007 15:26 | Видян 5205 пъти | Гласували 1

Лили Иванова: На моите години всичко се случва

Концертът на Лили Иванова изпълни до краен предел първа зала на НДК. Баби и лелки, за които нямаше места, седяха на пода. Имаше и много правостоящи. Тези които бяха на първите редове пък крещяха, че не виждат нищо.
Лили смени три тоалета на сцената. Първо се появи с дълга черна рокля. “Малко е прозрачна, но нищо не се вижда. А освен да слушате, трябва и да видите”, заяви тя след като излезе отново с черна рокля, но този пък показа и крак… ”С бялата якичка сигурно ви приличам на ученичка. Аа, да не забравя да кажа нещо, което съм си намислила. На моите години всичко се случва”, продължи да се шегува с възрастта си тя. Връстниците й от публиката се забавляваха искрено на закачките. Накрая Иванова излезе с дълга бяла рокля, като изтъкна, че й е било доста трудно докато я облече…
Лили изпя една част от репертоара си, след което попита феновете коя песен искат да чуят отново. Зрителите си пожелаха Хризантеми, която до този момент не беше звучала. “Няма да изпея тази песен. Аз обичам да ме уважават. Щом някой в даден момент не ме е уважил, няма да пея негови песни. Ще изпълня Камино. За нея няма кой да ме съди”, заяви язвително певицата в края на шоуто.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Лъвчетата на Лили

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !