Лъвчетата на Лили

25.10.2007 11:35 | Видян 4769 пъти

Лъвчетата на Лили

За първи път в дългата си история Лили Иванова публично обяви опеката си за мъж. Това е Николай Манолов, 18-годишен нахъсан хубавец и кандидат за слава в четвъртото издание на българския конкурс за Евровизия.
Нехаресаният достатъчно от Слави Трифонов, но много тачен от Глория участник в Мюзик Айдъл, мина през Евгени Минчев, за да акостира при Лили.
Дали отношенията между двамата са само професионални? Или Ники е поредният номер в класацията на Лили от млади лъвове?
„Мъжът в живота ми все още не се е родил. Мъжете се страхуват от мен... Едни имат комплекси от кръста надолу, другите – от кръста нагоре!”, е виждането за мъжкия свят на самата Лили Иванова.

Лъвче номер 1 за Лили е Янчо Таков – син на един от най-близките съратници на Тодор Живков - Петко Таков. Тя се омъжва за него в началото на 70-те години, когато той е едва на 19 години, а тя – официално с 11 години по-голяма от него. Сватбата е вдигната в хитовия за времето си хотел София, а кумове са Людмила Живкова и съпругът й Иван Славков. Тогавашният елит така и не приема бившата медицинска сестра. Следва развод!

Лъвче номер 2 се явява Асен Гаргов. Лили Иванова споделя доста години от живота си на сцената и извън нея със своя колега. Най-красивият плод на любовта му към певицата е неговата песен Детелини, станала нейна марка. Това е „белият период” на примата, тъй като цяло десетилетие тя се облича само в бяло. Асен Гаргов я напуска. Признава в интервю, че никога не е бил влюбен в нея, а бил с нея заради възможността за професионално развитие.

Лъвче номер 3 е Чочо Владовски. Благодарение на него тя оцелява психически и физически през трудното за нея време - начало на 90-те години. Тя инвестира спестяванията си в музикално студио, но без резултат. Доста по-младата й половинка решава да я напусне, вземайки със себе си повечето от нейната техника, ако се вярва на слуховете. Говори се, че по същото време Лили има любовна афера ту с китариста Иван Лечев, ту с един от младежите в провалилата се група Момчешки свят.

Лъвче номер 4 е Виктор Калев. В самия край на миналия век актьорът от Каналето, а днес от Шоуто на Слави, се превръща в най-близък приятел, а и нещо повече, според мълвата, за Лили. Днес е най-острият и най-добрият й имитатор, който е в състояние да разсмее и най-мрачния човек с гегове, свързани с примата.

Лъвче номер 5 става Драго Драганов. Двамата са заедно цели 5 години, до лятото на 2005, когато Лили престава да му се обажда. По време на тяхната история, телевизионерът дърпа конците – той избира кой да има достъп до нея, насърчава я да прави едни или други неща. Разлъката идва, когато Драго започва да се изявява като конферансие на турнето на суперзвездите на Пайнер.

Лъвче номер 6 май ще да се окаже Николай Манолов. Красавецът стана известен с участието си в Мюзик Айдъл. Любимецът на Глория имаше повече медийно, отколкото музикално присъствие след края на шоуто, дори бе поканен от Евгени Минчев като специален гост на руския бал. След като нещата между двамата не се получиха, ненадейно музикалният талант на 18-годишния тийнейджър бе оценен не от кого да е, а от самата Лили Иванова. Тя го взе под крилото си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !