Денис Ризов е осигурил старините си с $ 15 млн.

07.06.2010 11:45 | Видян 5972 пъти

Денис Ризов е осигурил старините си с $ 15 млн.

За него се твърди, че може да прави пари от всичко. Има къща в Тампа, Флорида, той построи първият затворен комплекс в България, който разполага с охрана и куп други екстри, закупи си огромен апартамент в комплекс „Макси“ и има толкова много фирми, че понякога не ги помни всичките.

„Изкарал съм достатъчно, за да не се налага да работя, докато съм жив. Каквото ми е останало от 15 милиона долара, които съм направил през последните 10 години, съм ги инвестирал в недвижими имоти“, признава Денис.

Той е бохем, разполага със собствена яхта, кара мотор, широко скроен човек, но със сериозен бизнес нюх, което го прави уникален . 46 годишният бизнесмен е собственик на компаниите „София Мюзик Ентърпрайсис“ и „Хърбър Айлънд Рекърдс“, той е още телевизионен и музикален продуцент. Денис Ризов кара автомобил за около 500 000 лева, изчислиха наскоро светските среди. Това обаче не му пречи да е земен човек залитнал сериозно по хард музиката.

Много често на пръв поглед изглежда доста неглиже -с разпуснати коси, протъркани дънки и най-често с тениска. При повторно вглеждане, ще забележите, че дрехите му са маркови, той обича лукса, но не на всяка цена. Видял е две и двеста в живота си и затова се страхува от бедността. Признава, че винаги е готов да започне и в бизнеса и в личния си живот от нулата. За себе си твърди, че обича прекалено много свободата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !