Коце Ламята на заплата при Азис

05.06.2010 09:00 | Видян 12575 пъти | Гласували 1

Коце Ламята на заплата при Азис

Кралят на фолка Азис и Коце Ламята на бързи обороти влязоха в медиите и светските хроники с връзката си.  На всевъзможни обществени места, в дискотеки и клубове, по фотосесии те се натискаха и целуваха страстно.

Въпреки че в началото Васко бе лаконичен за отношенията си с Коце, в Шоуто на Иван и Андрей сподели, че вече са бивши гаджета. „Ние сме два тотално различни свята.“, разкри Азис. Той призна и за болезнената ревност, с която са известни всички роми, и от която явно и той не може да избяга.  Дали обаче всичко е медиен трик и се прави с цел пиар? Май да!
Според мълвата, Коце е заработвал по 200-300лв. на ден, за да се прави на гадже на звездата. Клюкарите разправят, че Василка даже била обещала да купи на “медийната” си половинка и чисто нова тузарска кола.

Противоречиви са коментарите и за това дали якият мъжага наистина е имал сексуални контакти с изпълнителя на Боли. Самият Азис се изпусна, че не са правили секс, а любовта им била платонична. Клюкари се кълнат, че Коце определено е почитател на жените, даже е бил женен и има деца.

Междувременно човек на СЛАВА стана свидетел на засечка между Коце и Боби, който е бивше гадже на Азис. Двамата левенти се разминаха като пътни знаци на стълбите в клуб Маскара. Любопитното е, че и те бяха сами и явно бяха решили да се забавляват като за последно. Предният ден пък Богдан се веселеше на ВИП-а в софийски чалга клуб в компанията на тъмнокос младеж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !