Яна Маринова заряза сина си

02.06.2010 16:30 | Видян 12277 пъти

Яна Маринова заряза сина си

Звездата на българския сериал “Стъклен дом” Яна Маринова е забравила за сина си Никола, разказаха нейни познати. Актрисата намира все по-малко време за 9-годишния малчуган и се вижда рядко с него, пише столичен вестник. Оказа се, че след развода с първия си мъж тя е забравила за собственото си дете и е отишла да живее при фитнес инструктора Тихомир.

Мисис “България 2004” се е отдала изцяло на новата си изгора и на снимките за сериала, където отлично се вписва в ролята на коварната пиарка Елена Атанасова. Както в реалния си живот, така и във филма, русото изкушение крои да се разведе с мъжа си и да наследи състоянието му, пише БЛИЦ.

Малкият Ники, който се ражда през 2001 година, не бил планиран предварително. Още преди да отрасне, той не усещал необходимата майчина грижа, тъй като Яна постоянно била по снимачните площадки. Тя участваше и в чуждестранни продукции като каскадьорка, ходеше по ревюта като манекенка, а впоследствие се пробва и като тв водеща.

През това време Никола бил отгледан от таткото и от бабите. Не е тайна, че докато детето растеше, майка му имаше сексуална връзка с покойния вече бизнесмен Жоро Илиев. По същото време започва и флиртът със сегашния й мъж. След развода Яна Маринова си събрала парцалките и зарязала детето си, което и до днес живее при баща си. Бившата манекенка очевидно не страда за рожбата си. Тя и кикбоксьорът Тихомир Винчев си купиха луксозна къща в затворения комплекс “Делта” в село Кладница. Имотът се намира в полите на Витоша, където случайни съседи наоколо няма.

През всичкото това време Никола, който вече е в трети клас, вижда майка си от дъжд на вятър. Запознати твърдят, че детето не гори от желание при срещите и предпочита да е по-близо до баща си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !